Ознака: бисери

Зелени оази со историски белези и гастрономски бисери

Магазинот „Тајм аут“ објави листа на 16 најубави градови за одмор во Европа за 2022 година Иако менталната состојба со пандемијата ни ги нарушува плановите...

Бисерите на „Малиот битолски Монмартр“ како новогодишен подарок

Младите членови на студиото „Кирил и Методиј“ годинава се вратија со голем број признанија, кои ги освоија на конкурсите во Романија, Бугарија и во...

„Бисери“ на политичарите за економија

Коста Стоименовски Челните луѓе на македонската влада најавуваат подготвеност да држат лекции за економијата! А познато е дека лекции држат даскалите и професорите, додека политичарите...

Кнез со сензуална и софистицирана колекција

Свила, бисери и свилено жерсе се изборот на материјали за новата лимитирана сензуална и софистицирана модна колекција на модната дизајнерка Ивана Кнез, насловена „Би-ми...

Калиштани

Она што е вообичено за децата, не е невообичаено за политичарите - и едните и другите повтат да си играат со кал, до бербат....