Ознака: Бисера Турковиќ

Министерка oд Босна и Херцеговина порача дека вакцината на „Астразенека“ е...

„Астразенека“ размислува да ја тужи Босна и Херцеговина во врска со изјавата на министерката за надворешни работи Бисера Турковиќ, која рече дека вакцината од...