2.8 C
Skopje
7.12.2021 - 16:24

Ознака: бисексуалец

Новиот Супермен е бисексуалец

Американскиот произведувач на стрипови „Ди-си комикс“ најави дека новиот Супермен, Џон Кент, ќе биде бисексуалец. Во своето следно издание на стрипот што треба да...