12.2 C
Skopje
13.11.2019 - 6:59

Ознака: био-фотоизложба

Ќе се отвори био-фотоизложбата „Урбани безрбетници“

Изложбата на биофотографии на темата „Урбани безрбетници“, во организација на истражувачкото друштво на студенти биолози, во соработка со Институтот за комуникациски студии, ќе биде...