Ознака: Билјанини извори

Се чисти и се уредува просторот за сидрење на пловните возила

Охрид Општина Охрид деновиве ги интензивира активностите за расчистување и за уредување на просторот наменет за сидрење на пловните возила, кој неодамна со одлука на...

Концертот на Цукеро во СЦ „Билјанини извори“

Поради лошите временски услови, во договор со менаџментот на италијанската музичка ѕвезда Цукеро, организаторот на концертот, продукцијата „Авалон“ одлучи денешниот концерт да го префрли...

Каде да се гради охридската марина

Чувствувам обврска да им обрнам внимание, а со тоа и да им помогнам на охриѓани во врска со проектот за марина на делот пристаниште...