29.6 C
Skopje
22.7.2019 - 18:42

Ознака: Билјана и Братислав Бранковиќ

Естетиката тешко се забележува во морето од агресивно шаренило

Клучни за создавање препознатлив бренд се квалитетот, доследноста и истрајноста. Естетиката кај нас е современа и скромна, и тоа истовремено претставува квалитет и препрека...