Ознака: билд

„Билд“ не може да поверува дека ЕУ ги сака Албанија и...

Препораките на Европската комисија за отпочнување преговори со Македонија и Албанија е „застрашувачки наивна“, пишува германскиот весник „Билд“. Коментаторот на весникот нагласува дека идејата за...