Ознака: бизнис-планови

Административни проблеми ги оптоваруваат компаниите

Македонските компании бараат од Владата да се решат проблемите што им го попречуваат работењето, пред сè од административен карактер, а како најголеми се посочуваат...

Субвенции за фирми што обезбедуваат економски раст

Денес во светот не постои држава што не субвенционира одредени компании, кои се значајни за нејзината економија, без разлика дали станува збор за отворање...