20.8 C
Skopje
25.6.2021 - 6:05

Ознака: бизнис кредит

НЛБ Банка воведе нов Бизнис долгорочен денарски кредит за правни лица

НЛБ Банка воведе нов продукт за правни лица Бизнис долгорочен денарски продукт со намалена каматна стапка и без провизија за одобрување во периодот до...