31.5 C
Skopje
22.7.2019 - 14:25

Ознака: бизнис-договори

Клучните слабости на економијата остануваат

За да ѝ се овозможи на земјата да ги исполни обврските за членство, ЕК препорачува да се подготви во многу области, вклучувајќи ги конкурентноста,...