Ознака: Бидејќи

„Амазон“ го смени логото на апликацијата бидејќи личи на Хитлер

Компанијата „Амазон“ го промени главното лого на апликацијата за купување, по реакциите на купувачите на кои последниот редизајн им личеше на Адолф Хитлер. Иконата на...

Бидејќи, а не прибидејќи

Прибидејќи многу ја почитувам оваа рубрика, мошне сериозно се подготвувам за секоја напишана реченица. Прибидејќи текстовите ги пишувам со голема мотивација, поприлично се задржувам...