16.5 C
Skopje
19.4.2019 - 13:06

Ознака: Библиофилија

Библиофилија

Би можела да пишувам за смешната еуфорија поради „чистата и безусловна препорака“ за почеток на преговорите за влез во ЕУ (чиј краен исход веќе...