Ознака: Бејтуш Гаши

Бејтуш Гаши нов министер за внатрешни работи на Косово

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај за нов министер за внатрешни работи на Косово го именува досегашниот заменик министер на безбедносните сили, Бејтуш Гаши. Според Харадинај, со...