36.8 C
Skopje
31.7.2021 - 17:28

Ознака: бесправо изградени објекти

Владата ги поддржува активностите на општина Охрид за отстранување на бесправните...

Владата ги поддржува активностите за отстранување на бесправните градби на охридското крајбрежје кои ги изведува општина Охрид, со што ги потврдува своите заложби за...