20.8 C
Skopje
23.6.2021 - 3:18

Ознака: бесплатен пат

Шанса за бесплатен пат во Венеција за македонските филмофили

Филмофилите од осум европски земји, меѓу кои, покрај Србија, Босна и Херцеговина од регионот, се најде и Македонија, имаат можност бесплатно да го посетат...