-0.2 C
Skopje
16.1.2022 - 18:41

Ознака: бесплатен паркинг

Бесплатен паркинг на паркиралиштата на ПОЦ за празниците

Паркирањето во општина Центар за време на велигденските празници ќе биде бесплатно за сите граѓани. Од 30.4. (петок) до 3.5. (понеделник) граѓаните ќе може да...

Бесплатен паркинг за новогодишните и божиќните празници во Центар

По повод претстојните новогодишни празници, денеска, 31 декември, отворените и затворените паркиралишта со кои стопанисува ЈП „Паркинзи на Општина Центар“ ќе работат до 15...

Бесплатно паркирање на ПОЦ за велигденските празници

По повод претстојните велигденски празници од утре, петок, до 29 април, понеделник, паркинзите со кои стопанисува ЈП „Паркинзи“ на Општина Центар ќе бидат бесплатни...

Бесплатен паркинг на 1 и 2 јануари на паркиралиштата на ПОЦ

Сите паркиралишта со кои стопанисува јавното претпријатие Паркинзи на општина Центар (ПОЦ) на 1 и 2 јануари ќе бидат бесплатни. Од „ПОЦ“ информираа дека денеска...