3.8 C
Skopje
30.11.2021 - 3:00

Ознака: бесмртен живот

„Еликсир на бесмртноста“ откриен во кинеска гробница

Жолтеникава течност пронајдена во кинеска гробница се верува дека е „еликсир на бесмртноста“. Пиејќи ја оваа течност, благородниците мислеле дека ќе ги направи бесмртни,...