Ознака: Бесир Беља

Пресудата за убиството на Саздовски предизвика измешани чувства кај семејствата

Бесир Беља и Скендер Демири денеска беа осудени на 19 години казна затвор за сторено кривично дело „Убиство на сиреп начин“ сторено врз 20-годишниот...

Второобвинетиот Демири не чувствува вина за убиството на Никола Саздовски

Второобвинетиот Скендер Демири, во исказ пред судот на рочиштето за убиството на 20-годишниот Никола Саздовски, рече дека не е виновен и дека не знае...