Ознака: Бергеров

Турнир по Бергеров систем, вајлд-карта, тримеч или…

ФИДЕ реши првите сто федерации на светската рејтинг-листа за декември 2020 година (Македонија моментно е 50-та) да номинираат еден шахист по сопствен избор за...