12.4 C
Skopje
6.4.2020 - 19:44

Ознака: бенефиции

Бенефиции, суспензии, инвестиции, санкции – сѐ во еден кош

Според новата методологија, државите-членки на ЕУ ќе имаат и поголема моќ да иницираат суспензија, односно запирање или враќање во пристапните преговори во случаи кога...

Здравствени придобивки од модриот патлиџан

Со јајцевидна форма и темновиолетова боја, модриот патлиџан нуди голем број здравствени придобивки за вашето здравје. Тој има малку калории и богат е со...

Дали земјоделците ќе ја дочекаат зелената нафта?

Слична мерка за поддршка на земјоделците и на земјоделските задруги се применуваше и во времето на Југославија. Но притоа имаше многу злоупотреби со евтината...