Ознака: бендови

Голем број бендови на првото издание на фестивалот „Андерфест“

Долгоочекуваното прво издание на урбаниот фестивал „Андерфест“ ќе се одржи овој викенд, поточно на 5, 6 и 7 април во просториите на Јавна Соба,...

Српски и грчки бендови гости на „Рок-фест“

Во натпреварувачкиот дел ќе свират пет состави и тоа скопските „Фикшн“, „Антиарт“, „Метаноја“, „Конспираси“ како и битолскиот рок-состав „Саунд вејв“. Како гости на финалето,...