Ознака: бел

Ниту Овалниот кабинет не беше поштеден од брзите промени на Бајден

Американскиот претседател Џо Бајден веднаш се фати за работа и почна да ги поништува политиките на неговиот претходник Доналд Трамп, уште на првиот ден...

Здрава храна – Бел и шарен грав за намалување на шеќерот...

Белиот грав, кој е најпознат на нашето поднебје, е еден од најконсумираните видови грав во светот. Се консумира речиси исто колку и оризот. Храната...

„Оскарот“ е маж и е бел!

Ова не се единствените филмски награди каде што жените од филмската индустрија се ставени настрана. Статистките покажуваат дека од 1946 година до денес само...