Ознака: белградски улици

Полицијата немоќна пред убиствата на белградските улици

Убиството на познат белградски адвокат, кое се случи во саботата во претходно организирана заседа, потсетува на класична мафијашка пресметка Убиството на адвокатот Драгослав Огњановиќ е...