0.6 C
Skopje
19.11.2018 - 12:56

Ознака: Бекет

Чекајќи го Коко

Во општеството (како и во природата), каде што сѐ настанува со причина и последица и секое нешто неизбежно води кон друго нешто, чекањето се...