22.6 C
Skopje
22.8.2019 - 1:20

Ознака: бекап-варијанта

Ќе бев посреќен да излезев глуп

На моја голема жал, излегов во право. Не само што не дојде живот, не само што овие ги усовршија утките на претходните туку и...