2 C
Skopje
13.11.2018 - 2:00

Ознака: без струја

Без струја селата на Китка

Утре од 08:30 до 15 часот без струја ќе бидат потрошувачите од селата кои гравитираат кон планината Китка: Алдинци, Драчевица, Цветово, Мала Река, Долно...

Делови од Центар и Ѓорче Петров утре без струја

Корисниците од дел од улицата „Македонска Преродба“ во општина Ѓорче Петров утре од 9 до 11 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од...

Делови на Љубош и Батинци утре без струја

Корисниците од населбата Љубош, објектите на фирмите „Зинес“, „Беровиќ“, „Златна Рака“, „Наско“ и „Адра“ лоцирани на пат за село Батинци, како и корисниците лоцирани...

Утре без струја делови на Бутел, Центар и Карпош

Заради технички зафати во дистрибутивната електро-мрежа без електрична енергија утре ќе бидат делови од општините Бутел, Центар и Карпош. Во периодот од 08:45 до...

Делови од неколку скопски општини утре без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, утре без електрична енергија ќе останат жителите од делови од неколку општини. Од 9 до 11 часот без струја...

Повеќе скопски општини утре без струја

Поради планирани технички зафати во дистрибутивната електро-мрежа без струја утре ќе бидат делови од општините Сопиште, Чаир, Студеничани, Бутел, Ѓорче Петров и Карпош. Во...

Без струја повеќе делови на Скопје

Заради технички зафати во дистрибутивната мрежа утре без електрична енергија ќе останат корисници од повеќе улици на Скопје. Од 08:00 до 13:00 часот без струја...

Индустриската зона Визбегово утре без струја

Корисниците од индустриската зона „Визбегово“ утре од 9 до 12 часот ќе останат без електрична енергија. В понеделник без струја од 8:30 до 15...

Делови од Центар, Ѓорче Петров, Аеродром и Карпош утре без струја

Корисниците од улицата „Димитрие Чуповски“ бр. 1А во општина Центар утре од 8 до 11 часот ќе бидат без снабдување со електрична енергија. Од...

Без струја делови на Сарај, Ѓорче Петров, Сопиште и Аеродром

Без електрична енергија утре ќе бидат делови од неколку скопски општини, информираат од РЦУК. Во периодот од 09:00 - 15:00 часот без струја ќе бидат...