Ознака: без покрив над глава

Експлозијата во Бејрут остави 300.000 луѓе без покрив над главата

Огромната експлозија во пристаништетто во Бејрут испрати шок-бранови низ градот предизвикувајќи масовно оштетување на градбите дури до периферијата на градот. Гувернерот на Бејрут, Марван...