-1.2 C
Skopje
25.1.2022 - 15:04

Ознака: „Без обдукција“

Приказната за вариола вера во книгата „Без обдукција“

Цели 42 години се верувало дека вариолата е искоренета. Последниот случај на големи сипаници во нашиот регион бил регистриран во 1930 година. Во март...