31.2 C
Skopje
17.9.2019 - 15:18

Ознака: без критериум

Нивелирањето на платите во културата без критериум

Уравниловката во културните институции, или нивелирањето на платите, на која се согласи актуелната власт, претставува една од нивните поголеми грешки во работењето. Таа, сама...