Ознака: без вода

Без вода улицата „Прашка“ во Карпош

Без вода утре од 9 часот ќе останат корисниците од улицата „Прашка“ бб во Општина Карпош. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи...

Поликлиниката „Јане Сандански“ и околината утре без вода

Без вода утре од 9 часот ќе останат корисниците од улицата „Коста Новаковиќ“ бр. 7 и 9 и поликлиниката „Јане Сандански“. Како што соопшти РЦУК-Скопје,...

Без вода дел од строгиот центар

Поради промена на вентил од „ф-2“ на ул. „Никола Вапцаров“ бб кај Тренд во населба Центар, утре од 9 часот прекин во водоснабдувањето...

Без вода денеска дел од улицата „Козле“

Поради уличен дефект  ф100мм на улицата „Козле“, влез за Трнодол, денеска ќе биде во прекин водоснабдување за  корисниците на дел од таа улица. Како што...

Дел од булеварот „Јане Сандански“ денеска без вода

Корисниците од булеварот „Јане Сандански“ од зградите со број: 51, 53, 41, 47 и 49 во општина Аеродром денеска од 10:00 часот се без...

Во Сопиште утре можни прекини во водоснабдувањето

Во селото Сопиште утре се можни мали прекини во водоснабдувањето поради чистење и хлорирање на резервоарот за питка вода „Сопиште“. Од Регионалниот центар за управување...

Повремен прекин на водоснабдувањето на Добри Дол во Сопиште

Мали прекини во водоснабдувањето во селото Добри Дол во Општина Сопиште ќе има денеска и утре, најави Јавното претпријатие Водовод и Канализација. Како што информираат...

Mал прекин во водоснабдувањето утре во село Радишани

Заради чистење и хлорирање на левата комора од резервоарот за питка вода „Радишани“, утре мали прекини во водоснабдувањето ќе имаат во село Радишани, општина...

Дел од Припор утре без вода

Поради поставување регулаторни цевки утре без вода ќе бидат корисниците од втора зона Припор. Од ЈП Водовод и Канализација, известуваат дека поради поставување на...

Дел од општина Центар утре без вода

Корисниците лоцирани на улицата „Црвена вода“ во општина Центар, утре од 8:30 часот ќе останат без вода за пиење.  Како што информира РЦУК-Скопје, прекинот е поради изведување водоводен...