12.8 C
Skopje
3.12.2021 - 10:51

Ознака: Безбојното

„Безбојното мече“ нѐ носи на врвот на светот

Првично стрипот е направен за деца, но сепак и децата и ние возрасните сме имале или имаме моменти кога сме се чувствувале „безбојни“, вели...