11.8 C
Skopje
25.10.2021 - 18:50

Ознака: безбедно место

ЕУ: Јапонија на списокот на безбедни земји за патувања

ЕУ планира да ја стави Јапонија на својата листа на безбедни земји за патувања, а Велика Британија ќе треба да почека да биде додадена...