13.8 C
Skopje
22.9.2021 - 3:51

Ознака: безбедносни политики

НАТО гледа кон вселената, Бугарија свртена кон минатиот век

Евроатлантските сојузи во своето членство имаат кочничари што го забавуваат развојот на демократијата За жал, и НАТО, но и самата ЕУ меѓу своите членки имаат...