7.9 C
Skopje
4.12.2020 - 22:01

Ознака: безбедносните

Поетот во комбинаториките на безбедносните служби

Бугарија во 1975 година доставила понуда до југословенската влада веднаш да ѝ го испорача Венко Марковски на Југославија, односно на Македонија, зашто се сомневала...