21.4 C
Skopje
16.7.2019 - 16:41

Ознака: Бедем

Монетата на Александар дава нови сознанија за Стибера

Од македонскиот период на егзистирање на градот се издвојува уште еден наод, а тоа е теракотна биста на божица со круна на главата, веројатно...