-6.2 C
Skopje
26.1.2022 - 6:48

Ознака: беда

Сто милиони луѓе во Европа во беда

Изминатиот викенд светот го одбележи Меѓународниот ден на искоренување на сиромаштијата. Она што е специфично за годинешното одбележување се фактите дека Европа се соочува...