29.8 C
Skopje
3.8.2021 - 23:38

Ознака: „Бегство од Недојдија“

Наградениот документарец за Мајкл Џексон оценет како фарса

Менаџментот на Мајкл Џексон изјави дека доделувањето на наградата „Еми“ за документарецот „Бегство од Недојдија“ (Leaving Neverland) е чиста фарса. „Бегство од Недојдија“ за првпат...