16 C
Skopje
19.2.2019 - 16:39

Ознака: „Бдеењето на Одисеј“

Промоција на книгата „Бдеењето на Одисеј“ од Драги Михајловски

Промоција на книгата „Бдеењето на Одисеј“ од Драги Михајловски, издание на „Детска радост“ ќе се одржи во „Салон 19:19“ утре со почеток во 19.19...