12.8 C
Skopje
19.9.2021 - 8:04

Ознака: Бајага

Хитовите на Бајага ќе ги слушнеме во придружба на хор и...

Момчило Бајагиќ - Бајага денеска за претставниците на седмата сила одржа прес-конференција во Скопје, како најава за големиот концерт на Бајага и Инструктори што...

Хитовите на Бајага во мјузикл

Мјузиклот „Од другата страна на перницата“, инспириран од музичкиот опус на популарниот музичар Момчило Бајагиќ-Бајага, во режија на Југ Радивоевиќ, по текст на Стеван...

Каролина Гочева со музичката елита од регионот на МАЦ

По Бајага, Петар Грашо и Сергеј Ќетковиќ настапите на Првата регионална церемонија на доделувањето на музичките признанија MAЦ (Music Awards Ceremony), што ќе се...