-1.2 C
Skopje
18.1.2020 - 11:31

Ознака: бачовски

Почина режисерот Тихомир Бачовски

На 68-годишна возраст денеска во Скопје ненадејно почина режисерот Тихомир Бачовски. Првите контакти на Бачовски со филмот датираат од 1966 година. Како познат кино-аматер веќе...