Ознака: Бахаќска

Улиците Бахаќска и Црниче утре затворени за сообраќај

Нов асфалт ќе добијат улиците Бахаќска и Црниче, а поради градежните активности утре овие две улици ќе бидат затворени за сообраќај. Како што информираат...