-1.4 C
Skopje
28.2.2020 - 7:02

Ознака: батерии што се обновуваат

Јапонците развиваат нови батерии што сами се обновуваат

Батериите би можеле да траат подолго и да даваат повеќе енергија, а притоа да не мора да бидат поголеми и поробусни отколку што се...