28.2 C
Skopje
21.8.2019 - 12:06

Ознака: Бариера

Бариерите ја уништуваат економијата

Потребата за обезбедување на слободното движење на стоки во целиот регион, за намалување на трошоците и зголемување на конкурентноста на стоките и услугите на...