6.3 C
Skopje
24.1.2020 - 16:43

Ознака: барабо

Нешто да те питам, барабо

Океј, може да почнеме? Добро начучулете очи и уши. И без многу татеравење и мрчење. За инсулирање ич не сакам да чујам. Жими новинарот...