Ознака: банкротира. Во други земји мерките што ги бараат туристичките работници се многу поригорозн

Епидемија на ковид-19 води кон рецесија

Најдобар показател дека работите се движат во лоша насока е исклучително високиот пад на светските берзи на почетокот на неделата, кога повеќе компании загубија...