Ознака: балтасар ушка

Предизвиците на последниот трговец со мраз

Балтасар Ушка се соочува со бројни предизвици во текот на неговата работа на неактивниот вулкан Чимборасо, во составот на Андите во Еквадор, качувајќи се по...