6.8 C
Skopje
8.12.2021 - 13:09

Ознака: балкански села

Ковид-автобуси на тури низ балканските села

Државите од регионот со иновации ги мотивираат граѓаните да се вакцинираат Во Србија, Хрватска и во БиХ медицински персонал заедно со специјализирани автобуси на терен...