-2 C
Skopje
23.2.2019 - 12:26

Ознака: Балкански куп на ролери

Јада со втор најдобар резултат во кариерата

Минатиот викенд во Лерин Грција се одржа вториот летен натпревар во рамките на Балканскиот куп на ролери, на 10 км. На двете трки, во силна...