Ознака: Балканска лига

Формирана Балканска лига во пинг-понг

Со доделувањето на медалите на најдобрите пингпонгари од претседателот на Пингпонгарската федерација на Македонија (ППФМ), Горан Тиловски, викендов во СЦ „Борис Трајковски“ во Скопје...