16.8 C
Skopje
23.9.2021 - 14:36

Ознака: балканска амајлија

Огненото оружје е балканска амајлија

Регионот како магацин на пиштоли и муниција Податоците од истражувањето на институтот „Поглед кон светската популација“ откриваат загрижувачки информации, кои велат дека земјите од регионот,...

Огненото оружје е балканска амајлија

Нелегалното оружје од балканските земји е лесно достапно до криминалните и терористички групи, но и до лицата што ја преземаат правдата во свои раце....